Visual arts and culinary arts : Carl Friedrich von Rumohr and the beginnings of art history discipline
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F17%3A00099662" target="_blank" >RIV/00216224:14210/17:00099662 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny
Original language description
První přednáška z cyklu "Umění a jídlo v renesanci a baroku" představila osobnost historika umění a autora knihy o kuchařském umění C. F. von Rumohra.
Czech name
Umění výtvarné a umění kuchařské : Carl Friedrich von Rumohr a počátky uměleckohistorické disciplíny
Czech description
První přednáška z cyklu "Umění a jídlo v renesanci a baroku" představila osobnost historika umění a autora knihy o kuchařském umění C. F. von Rumohra.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
60401 - Arts, Art history
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů