All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The parnassianistic nectar, realistic sausages and naturalistic hunger? The food motives and its functions in Czech fiction of the second half of the 19th century

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14210%2F17%3A00099811" target="_blank" >RIV/00216224:14210/17:00099811 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Parnasistní nektar, realistické uzenky a naturalistický hlad? K motivům jídla a jeho funkcím v české beletrii druhé poloviny 19. století

  • Original language description

    Druhá polovina 19. století byla naplněna diskusemi o uměleckých rysech nové české literatury. Studie klasifikuje jídlo a jeho pojetí v různých literárních diskursech - biedermeiru, parnasismu, realismu a naturalismu.

  • Czech name

    Parnasistní nektar, realistické uzenky a naturalistický hlad? K motivům jídla a jeho funkcím v české beletrii druhé poloviny 19. století

  • Czech description

    Druhá polovina 19. století byla naplněna diskusemi o uměleckých rysech nové české literatury. Studie klasifikuje jídlo a jeho pojetí v různých literárních diskursech - biedermeiru, parnasismu, realismu a naturalismu.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    60204 - General literature studies

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Krajiny prostřených a prázdných stolů II. Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

  • ISBN

    9788075600875

  • Number of pages of the result

    15

  • Pages from-to

    230-244

  • Number of pages of the book

    332

  • Publisher name

    Univerzita Pardubice

  • Place of publication

    Pardubice

  • UT code for WoS chapter