Antimutagenic and antioxidant activity of green tea
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F04%3A00034775" target="_blank" >RIV/00216224:14310/04:00034775 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje
Original language description
In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.
Czech name
Antimutagenní a antioxidační aktivita zeleného čaje
Czech description
In this work biological effects of five sorts of green tea were analyzed using antimutagenicity test with Sacchromyces cerevisiae D7 strain. In this test the frequency of spontaneous convertants at the tryptophan locus (trp 5-12/trp 5-27) and revertantsat the isoleucine locus (ilv 1-92/ilv 1-92) was tested.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 2004, Sborník příspěvků
ISBN
80-902671-8-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářský
Place of publication
Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—