A determination of salicylic acid in different beers, pharmaceutical drugs and tissues of different species of willows using electroanalytical techniques
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14310%2F06%3A00016024" target="_blank" >RIV/00216224:14310/06:00016024 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
A determination of salicylic acid in different beers, pharmaceutical drugs and tissues of different species of willows using electroanalytical techniques
Original language description
A determination of salicylic acid in different beers, pharmaceutical drugs and tissues of different species of willows using electroanalytical techniques
Czech name
Stanovení kyseliny salicylové v různých pivech, farmaceutikách a pletivech ruzných odrůd vrb pomocí elektroanalytických metod
Czech description
Stanovení kyseliny salicylové v různých pivech, farmaceutikách a pletivech ruzných odrůd vrb pomocí elektroanalytických metod
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CG - Electrochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GP525%2F04%2FP132" target="_blank" >GP525/04/P132: Study of protection mechanisms for stress-induced by heavy metals</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Vitamins 2006, Health Ingredients Metabolism Analysis, The abstract book
ISBN
80-7194-855-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
103-104
Publisher name
Ediční středisko Univerzity Pardubice
Place of publication
Pardubice, Czech Republic
Event location
Pardubice
Event date
Sep 10, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—