The fourth dimension of health
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14410%2F06%3A00018488" target="_blank" >RIV/00216224:14410/06:00018488 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Čtvrtý rozměr zdraví
Original language description
Text je zaměřen na etickou dimenzi pojmu zdraví; axiologický kontext komplexního pojetí zdraví implikuje pojmy ?morální zdraví? (resp. ?morální nemoci?), a to v souvislosti s prosociálním chováním. V textu jsou pojednány psychologické souvislosti vývojeosobní morálky, dále pak analyzovány protektivní (resp. rizikové) pedagogicko-psychologické faktory této složité cesty ke zdraví ve smyslu morální zralosti a prosociálnosti.
Czech name
Čtvrtý rozměr zdraví
Czech description
Text je zaměřen na etickou dimenzi pojmu zdraví; axiologický kontext komplexního pojetí zdraví implikuje pojmy ?morální zdraví? (resp. ?morální nemoci?), a to v souvislosti s prosociálním chováním. V textu jsou pojednány psychologické souvislosti vývojeosobní morálky, dále pak analyzovány protektivní (resp. rizikové) pedagogicko-psychologické faktory této složité cesty ke zdraví ve smyslu morální zralosti a prosociálnosti.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AQ - Safety and health protection, safety in operating machinery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výchova ke zdraví II.
ISBN
80-210-4215-X
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
12
Pages from-to
62-73
Publisher name
Masarykova univerzita Pedagogická fakulta
Place of publication
ČR Brno MU
Event location
ČR Brno MU
Event date
Jan 1, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—