All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

ANALYSIS OF NOURISHING SPECIFICS OF JUVENILE AND THEIR UTILIZATION IN PEDAGOGICAL PROCESS

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14410%2F07%3A00034595" target="_blank" >RIV/00216224:14410/07:00034595 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    ANALÝZA VÝŽIVOVÝCH SPECIFIK U DOSPÍVAJÍCÍCH A JEJICH VYUŽITÍ VE VÝCHOVNÉM PROCESU

  • Original language description

    Výzkumný projekt bude zaměřen na zmapování stravovacích návyků u žáků základních škol v Jihomoravském kraji (průměrný denní energetický příjem s přihlédnutím ke glykemickému indexu potravin, denní rozvržení stravy, pitný režim) a na vybrané faktory (pohlaví, věk, pohybová aktivita, místo konzumace stravy, počet přítomných osob, bezprostřední pocity před příjmem stravy, pocity sytosti po konzumaci stravy atd.), které mohou mít na stravovací návyky vliv. Konečným cílem výzkumu je navrhnout, na základě zjištěných dat, didaktické materiály a postupy práce zaměřené na osvojování vhodných stravovacích návyků žáky II. stupně ZŠ v rámci výuky.

  • Czech name

    ANALÝZA VÝŽIVOVÝCH SPECIFIK U DOSPÍVAJÍCÍCH A JEJICH VYUŽITÍ VE VÝCHOVNÉM PROCESU

  • Czech description

    Výzkumný projekt bude zaměřen na zmapování stravovacích návyků u žáků základních škol v Jihomoravském kraji (průměrný denní energetický příjem s přihlédnutím ke glykemickému indexu potravin, denní rozvržení stravy, pitný režim) a na vybrané faktory (pohlaví, věk, pohybová aktivita, místo konzumace stravy, počet přítomných osob, bezprostřední pocity před příjmem stravy, pocity sytosti po konzumaci stravy atd.), které mohou mít na stravovací návyky vliv. Konečným cílem výzkumu je navrhnout, na základě zjištěných dat, didaktické materiály a postupy práce zaměřené na osvojování vhodných stravovacích návyků žáky II. stupně ZŠ v rámci výuky.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AM - Pedagogy and education

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    VIII. vedecká konferencia doktorandov a mladých vedeckých pracovníkov

  • ISBN

    978-80-8094-106-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    924

  • Pages from-to

  • Publisher name

    FPV UKF

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Jan 1, 2007

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article