Analysis of wines - determination of chosen components
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216224%3A14410%2F10%3A00046875" target="_blank" >RIV/00216224:14410/10:00046875 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza vín - stanovení vybraných komponent
Original language description
Ve vzorcích vín byly stanoveny vybrané komponenty jako titrovatelné kyseliny, vinná kyselina a oxid siřičitý.
Czech name
Analýza vín - stanovení vybraných komponent
Czech description
Ve vzorcích vín byly stanoveny vybrané komponenty jako titrovatelné kyseliny, vinná kyselina a oxid siřičitý.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Aktuální aspekty pregraduální přípravy a postgraduálního vzdělávání učitelů chemie
ISBN
978-80-7368-426-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Ostravská univerzita
Place of publication
Ostrava
Event location
Ostrava
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—