Determining the economic performance of restoration work
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25110%2F18%3A39915929" target="_blank" >RIV/00216275:25110/18:39915929 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/68378297:_____/18:00503489
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení ekonomické náročnosti restaurátorského zásahu
Original language description
Kapitola prezentuje stanovení ekonomické náročnosti restaurátorského zásahu je zaměřená na stanovení základních parametrů pro tvorby cen v rámci přípravy a realizace restaurátorských akcí.
Czech name
Stanovení ekonomické náročnosti restaurátorského zásahu
Czech description
Kapitola prezentuje stanovení ekonomické náročnosti restaurátorského zásahu je zaměřená na stanovení základních parametrů pro tvorby cen v rámci přípravy a realizace restaurátorských akcí.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60401 - Arts, Art history
Result continuities
Project
<a href="/en/project/LO1219" target="_blank" >LO1219: Sustainable advanced development of CET</a><br>
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Book/collection name
Materiálová, technologická a ekonomická příprava restaurátorských zásahů na sochařských dílech a architektuře
ISBN
978-80-86246-94-9
Number of pages of the result
17
Pages from-to
129-147
Number of pages of the book
147
Publisher name
Ústav teoretické a aplikované mechaniky AV ČR, v. v. i.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—