Functions of Cookery Books in Czech and Slovenian Literary Culture in the 1st half of the 19th Century
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25210%2F17%3A39912055" target="_blank" >RIV/00216275:25210/17:39912055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Funkce kuchařských knih v české a slovinské literární kultuře první poloviny 19. století
Original language description
Kapitola se zabývá srovnáním funkcí kuchařských knih v české a slovinské literární kultuře 19. století. Všímá si cílového publika, autorů, jejich motivací, zdrojů a vlivů i samotného jazyka knih.
Czech name
Funkce kuchařských knih v české a slovinské literární kultuře první poloviny 19. století
Czech description
Kapitola se zabývá srovnáním funkcí kuchařských knih v české a slovinské literární kultuře 19. století. Všímá si cílového publika, autorů, jejich motivací, zdrojů a vlivů i samotného jazyka knih.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
60206 - Specific literatures
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA14-08857S" target="_blank" >GA14-08857S: Cookery books in the context of Czech literary culture and everydayness of the 19th century</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Krajiny prostřených i prázdných stolů II : evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
ISBN
978-80-7560-087-5
Number of pages of the result
13
Pages from-to
145-158
Number of pages of the book
332
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
UT code for WoS chapter
—