Optimalization of Conditions of Separation and Detection for Analysis of Natural Antioxidants in Beer by HPLC with Coulometric Detection
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F02%3A00000134" target="_blank" >RIV/00216275:25310/02:00000134 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Optimalizace podmínek separace a detekce při analýze přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s coulometrickou detekcí
Original language description
Optimalizace podmínek separace a detekce při analýze přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s coulometrickou detekcí
Czech name
Optimalizace podmínek separace a detekce při analýze přírodních antioxidantů v pivech technikou HPLC s coulometrickou detekcí
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA203%2F01%2F0238" target="_blank" >GA203/01/0238: Characterization and optimisation of separation selectivity for development of new chromatographic and electromigration separation methods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
96
Issue of the periodical within the volume
2002
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
469-469
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—