Determination of water in cheese and vegetable oil samples by Karl Fischer titration method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000929" target="_blank" >RIV/00216275:25310/03:00000929 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Original language description
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Czech name
Stanovení vody v sýrech a rostlinných tucích metodou dle Karl Fischera
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
211
Publisher name
Česká republika
Place of publication
CZ
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—