Determination of water in food samples by Karl Fischer titration method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F03%3A00000930" target="_blank" >RIV/00216275:25310/03:00000930 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Original language description
Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Czech name
Stanovení vody v potravinách dle Karl Fischera
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Monitorování cizorodých látek v životním prostředí V
ISBN
80-7194-617-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
219-223
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Podivice
Event date
Apr 16, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—