Techniques of epitope mapping for search of allergen epitopes of food allergenes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F04%3A00001538" target="_blank" >RIV/00216275:25310/04:00001538 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Techniky epitopového mapování pro vyhledávání alergenních epitopů potravinových alergenů
Original language description
Techniques of epitope mapping for search of allergen epitopes of food allergenes
Czech name
Techniky epitopového mapování pro vyhledávání alergenních epitopů potravinových alergenů
Czech description
Techniques of epitope mapping for search of allergen epitopes of food allergenes
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EC - Immunology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA203%2F02%2F0023" target="_blank" >GA203/02/0023: Development of new procedures for highly reliable analytical control of technologies,materials,food &environment & for med. diagnostic using modern instrumentat</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Monitorování cizorodých látek v životním prostředí VI.
ISBN
80-7194-722-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
171-178
Publisher name
Univerzita Pradubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Podivice
Event date
Apr 7, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—