Determination of Acidity and Synthetic Sweeteners in Dark Beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F08%3A00007812" target="_blank" >RIV/00216275:25310/08:00007812 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00216275:25310/08:00008004
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Original language description
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Czech name
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Czech description
Analýza kyselosti a umělých sladidel v tmavých pivech
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků ze semináře X. Monitorování cizorodých látek v životním prostředí
ISBN
978-80-7395-078-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Mladkov
Event date
Apr 24, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—