Monitoring of Enzymatic Reactions Using the IC-Calorimeter
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216275%3A25310%2F11%3A39892083" target="_blank" >RIV/00216275:25310/11:39892083 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Original language description
Všechny hlavní faktory ovlivňující rychlost enzymatických katalyzovaných reakcí (tj. koncentrace enzymu a substrátu, teplota, pH a prostředí) mají klinický význam. Vliv těchto parametrů byl studován na reakci ureázy s močovinou.
Czech name
Sledování průběhu enzymatických reakcí pomocí IC-kalorimetru
Czech description
Všechny hlavní faktory ovlivňující rychlost enzymatických katalyzovaných reakcí (tj. koncentrace enzymu a substrátu, teplota, pH a prostředí) mají klinický význam. Vliv těchto parametrů byl studován na reakci ureázy s močovinou.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CF - Physical chemistry and theoretical chemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Trendy v anorganické technologii 2011
ISBN
978-80-7395-371-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
136-139
Publisher name
Univerzita Pardubice
Place of publication
Pardubice
Event location
Pardubice
Event date
Jun 13, 2011
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—