Utilize energogypsum for preparation alpha plaster
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26110%2F01%3APU57240" target="_blank" >RIV/00216305:26110/01:PU57240 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití energosádrovce pro přípravu alfa sádry
Original language description
Sleduje se možnost přípravy alfa sádry z energosádrovce tradičním postupem dehydratace v autoklávu a netradiční metodou dehydratace v roztoku solí. Vlastnosti získaných maltovin jsou srovnávány s komerční alfa sádrou typu stone a následně upravovány tak,aby vyhověly i náročným kritériím těchto velmi kvalitních sáder.
Czech name
Využití energosádrovce pro přípravu alfa sádry
Czech description
Sleduje se možnost přípravy alfa sádry z energosádrovce tradičním postupem dehydratace v autoklávu a netradiční metodou dehydratace v roztoku solí. Vlastnosti získaných maltovin jsou srovnávány s komerční alfa sádrou typu stone a následně upravovány tak,aby vyhověly i náročným kritériím těchto velmi kvalitních sáder.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JN - Civil engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA103%2F00%2F0838" target="_blank" >GA103/00/0838: Technology of production of alfa-gypsum from waste gypsums, possibilities of broader exploitation in the building industry</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
69-71
Publisher name
VUMO
Place of publication
Lísek, Skalský dvůr
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jun 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—