Grey water and reuse in buildings
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26110%2F12%3APU96968" target="_blank" >RIV/00216305:26110/12:PU96968 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Šedé vody a jejich zpětné využití v budovách
Original language description
Snížená kvalita a vydatnost vodních zdrojů způsobená suchem a měnícími se klimatickými podmínkami vede společně se zvyšováním cen vodného a stočného ke koncepci opětovného využití odpadních a dešťových vod již v místě vzniku. Tato koncepce založená na využití alternativního zdroje vody by nemusela vykazovat tak přísné parametry jako u vody pitné.
Czech name
Šedé vody a jejich zpětné využití v budovách
Czech description
Snížená kvalita a vydatnost vodních zdrojů způsobená suchem a měnícími se klimatickými podmínkami vede společně se zvyšováním cen vodného a stočného ke koncepci opětovného využití odpadních a dešťových vod již v místě vzniku. Tato koncepce založená na využití alternativního zdroje vody by nemusela vykazovat tak přísné parametry jako u vody pitné.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JM - Structural engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TA01020311" target="_blank" >TA01020311: Grey Water Reuse and Storm Water Utilization in Buildings</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
JUNIORSTAV 2012
ISBN
978-80-214-4393-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
321-329
Publisher name
VUT v Brně, Fakulta stavební
Place of publication
Brno, ČR
Event location
Brno
Event date
Jan 26, 2012
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—