Impact of blended portland cements, espetialy limeston, on rheological properties of cement pastes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26110%2F13%3APU105671" target="_blank" >RIV/00216305:26110/13:PU105671 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv směsných cementů, zejména vápencových, na reologické vlastnosti cementových past
Original language description
Článek je zaměřen na sledování reologických vlastností cementových past s použitím vápencových cementů (tzv. green cementů), sledování a vyhodnocení výsledků sledování.
Czech name
Vliv směsných cementů, zejména vápencových, na reologické vlastnosti cementových past
Czech description
Článek je zaměřen na sledování reologických vlastností cementových past s použitím vápencových cementů (tzv. green cementů), sledování a vyhodnocení výsledků sledování.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
JN - Civil engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FR-TI2%2F350" target="_blank" >FR-TI2/350: *Green Cement and Evironmentally Friendly Concrete Products: Development and technological support of introducing new types of economical and ecological cements intended for complex application in production of environmentally friendly concrete in CR</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Stavebné hmoty
ISSN
1336-6041
e-ISSN
—
Volume of the periodical
9
Issue of the periodical within the volume
3-4
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
3
Pages from-to
6-8
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—