USE finest fraction of recycled material of construction debris - methods of solution
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26110%2F14%3APU113215" target="_blank" >RIV/00216305:26110/14:PU113215 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VYUŽITÍ NEJJEMNĚJŠÍ FRAKCE RECYKLÁTU STAVEBNÍ SUTI ? METODY ŘEŠENÍ
Original language description
Problematika využití stavebního odpadu jako druhotné suroviny je v současné době velice aktuální problematika a měli bychom jí věnovat zvýšenou pozornost. Autor se ve svém výzkumu věnuje využití nejjemnějších složek z recyklace stavebního odpadu k ozeleňování stavebních objektů a jejich okolí. V tomto článku autor popisuje jednotlivé metody řešení, které byly během výzkumu použity.
Czech name
VYUŽITÍ NEJJEMNĚJŠÍ FRAKCE RECYKLÁTU STAVEBNÍ SUTI ? METODY ŘEŠENÍ
Czech description
Problematika využití stavebního odpadu jako druhotné suroviny je v současné době velice aktuální problematika a měli bychom jí věnovat zvýšenou pozornost. Autor se ve svém výzkumu věnuje využití nejjemnějších složek z recyklace stavebního odpadu k ozeleňování stavebních objektů a jejich okolí. V tomto článku autor popisuje jednotlivé metody řešení, které byly během výzkumu použity.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JN - Civil engineering
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
MMK 2014
ISBN
978-80-87952-07-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
3938-3942
Publisher name
Magnanimitas
Place of publication
Hradec Králové
Event location
Hradec Králové
Event date
Dec 15, 2014
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—