All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Histologické vyšetření mechanicky získaného drůbežího masa

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26210%2F06%3APU66746" target="_blank" >RIV/00216305:26210/06:PU66746 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62157124:16270/06:00000789

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Histologické vyšetření mechanicky získaného drůbežího masa

  • Original language description

    Kvalita potravinových surovin je vyjádřena nejčastěji chemickým složením, ale zejména v případě surovin živočišného původu je chemická charakteristika nedostatečná pro posouzení všech aspektů kvality. Hodnocení struktury a stupně poškození jednotlivých tkání ve výrobních surovinách je jednoznačně možné pouze histologickým vyšetřením. Takto zjištěné výsledky jsou obvykle v souladu s chemickým vyšetření. Při spojení mikroskopu s počítačem je možné získat i jiné než kvalitativní hodnocení. Naše výsledky však ukazují, že je třeba tyto postupy ještě ověřovat a standardizovat.

  • Czech name

    Histologické vyšetření mechanicky získaného drůbežího masa

  • Czech description

    Kvalita potravinových surovin je vyjádřena nejčastěji chemickým složením, ale zejména v případě surovin živočišného původu je chemická charakteristika nedostatečná pro posouzení všech aspektů kvality. Hodnocení struktury a stupně poškození jednotlivých tkání ve výrobních surovinách je jednoznačně možné pouze histologickým vyšetřením. Takto zjištěné výsledky jsou obvykle v souladu s chemickým vyšetření. Při spojení mikroskopu s počítačem je možné získat i jiné než kvalitativní hodnocení. Naše výsledky však ukazují, že je třeba tyto postupy ještě ověřovat a standardizovat.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Hygiena Alimentorum XXVII

  • ISBN

    80-7148-055-X

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    263-266

  • Publisher name

    Neuveden

  • Place of publication

    Neuveden

  • Event location

    Štrbské Pleso

  • Event date

    May 18, 2006

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article