Determination of genetic modification organism in food.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F00%3APU21722" target="_blank" >RIV/00216305:26310/00:PU21722 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
Original language description
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Czech name
K problematice geneticky modifikovaných organismů (GMO)v potravinářském průmyslu.
Czech description
Rozvoj moderních biotechnologií umožňuje vytvářet nové technologicky využitelné organismy metodami ,založenými na cíleném přenosu genů...
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
X.Mezinárodní symposium a výstava Konzervárenské dny 2000
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
24-24
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Nov 22, 2000
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—