Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F00%3APU22202" target="_blank" >RIV/00216305:26310/00:PU22202 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Original language description
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Czech name
Příspěvek k možnostem stanovení obsahu sójových proteinů v masových výrobcích.
Czech description
Příspěvek popisuje metodu simultánního stanovení obsahu proteinů rostlinného (sója) a živočišného (maso)původu v modelových směsích pomocí metody RP-HPLC.....
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXI.symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
25-25
Publisher name
VÚP Praha
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Apr 22, 2000
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—