SPME-GC method for ripening control of mould cheese
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU29118" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU29118 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů
Original language description
A new SPME-GC method for ripening control of mould cheeses
Czech name
Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chiranal 2002
ISBN
80-86238-24-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
92-92
Publisher name
Olomouc
Place of publication
Olomouc
Event location
Olomouc
Event date
Jun 24, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—