All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

SPME-GC method for ripening control of mould cheese

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU29118" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU29118 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů

  • Original language description

    A new SPME-GC method for ripening control of mould cheeses

  • Czech name

    Metoda SPME-GC pro sledování průběhu zrání plísňových sýrů

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2002

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Chiranal 2002

  • ISBN

    80-86238-24-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

    92-92

  • Publisher name

    Olomouc

  • Place of publication

    Olomouc

  • Event location

    Olomouc

  • Event date

    Jun 24, 2002

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article