Determination of soy isoflavones in food by CZE
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F02%3APU49900" target="_blank" >RIV/00216305:26310/02:PU49900 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Original language description
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Czech name
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Czech description
Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chemické Listy
ISBN
0009-2770
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
497-497
Publisher name
VŠCHT
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 30, 2002
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—