Application of PCR method for identification of soy proteins in meat products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38902" target="_blank" >RIV/00216305:26310/03:PU38902 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.
Original language description
Nová metoda k identifikaci rostlinných proteinů v masných produktech
Czech name
Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.
Czech description
Nová metoda k identifikaci rostlinných proteinů v masných produktech
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chromatografické metódy a zdravie človeka
ISBN
1335-5236
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
85-85
Publisher name
SAV,Bratislava
Place of publication
Piešťany
Event location
Piešťany, Slovakia
Event date
Nov 10, 2003
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—