All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Application of PCR method for identification of soy proteins in meat products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38902" target="_blank" >RIV/00216305:26310/03:PU38902 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.

  • Original language description

    Nová metoda k identifikaci rostlinných proteinů v masných produktech

  • Czech name

    Využití metody PCR k detekci sójových proteinů v masných výrobcích.

  • Czech description

    Nová metoda k identifikaci rostlinných proteinů v masných produktech

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Chromatografické metódy a zdravie človeka

  • ISBN

    1335-5236

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    1

  • Pages from-to

    85-85

  • Publisher name

    SAV,Bratislava

  • Place of publication

    Piešťany

  • Event location

    Piešťany, Slovakia

  • Event date

    Nov 10, 2003

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article