Soy proteins and their determination by capillary electrophoresis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F03%3APU38970" target="_blank" >RIV/00216305:26310/03:PU38970 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sójové bílkoviny a jejich stanovení kapilární elektroforézou.
Original language description
Sójové bílkoviny a jejich stanovení kapilární elektroforézou.
Czech name
Sójové bílkoviny a jejich stanovení kapilární elektroforézou.
Czech description
Sójové bílkoviny a jejich stanovení kapilární elektroforézou.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský Dvůr: 2003
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
199-200
Publisher name
NEUVEDEN
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—