Volatile aroma compounds in various stages of Niva cheese ripening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU61906" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU61906 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Original language description
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Czech name
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Czech description
Těkavé aromatické látky v různých stádiích zrání sýra Niva
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
sborník
ISBN
80-8069-681-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
269-272
Publisher name
Slovenska poľnohospodárska univerzita v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
Apr 5, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—