Výzkum antifungálních účinků komerčních kultur bakterií mléčného kvašení
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU63669" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU63669 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výzkum antifungálních účinků komerčních kultur bakterií mléčného kvašení
Original language description
Výzkum antifungálních účinků komerčních kultur bakterií mléčného kvašení
Czech name
Výzkum antifungálních účinků komerčních kultur bakterií mléčného kvašení
Czech description
Výzkum antifungálních účinků komerčních kultur bakterií mléčného kvašení
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
ne
ISBN
80-8069-681-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
90-94
Publisher name
NOACK Slovakia
Place of publication
Neuveden
Event location
Nitra
Event date
Apr 5, 2006
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—