Changes of organoleptic properties of sterilized processed cheese depending on storage time and temperature
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU63716" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU63716 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.
Original language description
Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.
Czech name
Změny organoleptických vlastností sterilovaných tavených sýrů v závislosti na době a způsobu skladování.
Czech description
Cílem této práce bylo sledovat vliv podmínek skladování, tedy teploty a doby, na obsah aromatických látek ve sterilovaných tavených sýrech a také na jejich chutnost.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů