Genotoxic/antimutagenic propertiees of humates processed by different ways: a comparative study.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F06%3APU63903" target="_blank" >RIV/00216305:26310/06:PU63903 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Genotoxic/antimutagenic propertiees of humates processed by different ways: a comparative study.
Original language description
This work was focused on comparison of genotoxic and antimutagenic properties of Na/ and K/humates processed by several temperatures and using several procedures. As test system specific yeast strain Saccharomyces cerevisiae D7 was used.
Czech name
Genotoxické/antimutagenníc vlastnosti derivátů huminových kyselin zpracovaných různými postupy: srovnávací studie.
Czech description
V práci byl použit testovací systém na kvasince S.cerevisiae D7 ke srovnání antimutagenní /genotoxické aktivity různých typů humátů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Book of Abstracts
ISBN
80-214-3320-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
122-122
Publisher name
FCH VUT V BRNĚ
Place of publication
bRNO
Event location
Brno
Event date
Dec 6, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—