Conference: ''Food Research supporting science-based legislation: opportunities for producers and consumers''
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F09%3APU87582" target="_blank" >RIV/00216305:26310/09:PU87582 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Konference: "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele"
Original language description
Ohlédnutí za poznatky z konference zaměřené na potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele".
Czech name
Konference: "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele"
Czech description
Ohlédnutí za poznatky z konference zaměřené na potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu "Potravinářský výzkum podporující vědecky založenou legislativu: příležitosti pro výrobce a spotřebitele".
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výzkum v chovu skotu
ISSN
0139-7265
e-ISSN
—
Volume of the periodical
51
Issue of the periodical within the volume
4
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
83-84
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—