Effect of spices on acrylamide formation in buckwheat ginger cakes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F11%3APU94093" target="_blank" >RIV/00216305:26310/11:PU94093 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
Original language description
Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky
Czech name
Vliv koření na vznik akrylamidu v perníkách s pohankovou moukou
Czech description
Vliv vybraných druhů koření na vznik akrylamidu v perníkách s přídavkem pohankové mouky
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů