Soft drink from the juice of grapes and sea buckthorn
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F12%3APR26286" target="_blank" >RIV/00216305:26310/12:PR26286 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nealkoholický nápoj ze šťávy vinných hroznů a rakytníku řešetlákového
Original language description
Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % hroznové šťávy ( Vitis vinifera ) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% šťávy případně dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může býtdoplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového.
Czech name
Nealkoholický nápoj ze šťávy vinných hroznů a rakytníku řešetlákového
Czech description
Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % hroznové šťávy ( Vitis vinifera ) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% šťávy případně dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může býtdoplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového.
Classification
Type
G<sub>funk</sub> - Functional sample
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
Bio Vinera
Numerical identification
—
Technical parameters
Funkční vzorek pro následné testování senzorických vlastností a stárnutí. Funkční vzorek zajištěn institucí řešitele v rámci projektu FCH-S-12-4, Posouzení úrovně kontaminace vodního a terestrického ekosystému .Určeno pro patentové řízení. Fakulta Chemická, Vysoké učení technické v Brně, Purkyňova 118,Brno, IČ:00216305
Economical parameters
nový produkt, ekonomické parametry zatím nejsou definovány
Application category by cost
—
Owner IČO
00216305
Owner name
Ústav chemie a technologie ochrany životního prostředí
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek
Web page
—