Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APA20993" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PA20993 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
slovinština
Original language name
Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu
Original language description
Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu obsahující chlorid vápenatý v množstve od 0,1g do 3,0g na 100g zmesi a sušené vitálne droždie v množstve od 0,4 g do 1,0 g na 100g zmesi.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
6420
Publisher
SK001 -
Publisher name
Industrial Property Office of the Slovak Republic
Place of publication
Banská Bystrica
Publication country
SK - SLOVAKIA
Date of acceptance
—
Owner name
Výskumný ústav potravinársky, Bratislava, SK; Mäspomix, s.r.o., Zvolen, SK
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence