All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Mixture for the preparation of bread with a reduced content of acrylamide

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APA20993" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PA20993 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    slovinština

  • Original language name

    Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu

  • Original language description

    Zmes na prípravu chleba so zníženým obsahom akrylamidu obsahující chlorid vápenatý v množstve od 0,1g do 3,0g na 100g zmesi a sušené vitálne droždie v množstve od 0,4 g do 1,0 g na 100g zmesi.

  • Czech name

  • Czech description

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    6420

  • Publisher

    SK001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office of the Slovak Republic

  • Place of publication

    Banská Bystrica

  • Publication country

    SK - SLOVAKIA

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výskumný ústav potravinársky, Bratislava, SK; Mäspomix, s.r.o., Zvolen, SK

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence