Influence of flour type and carbohydrates to the production of acrylamide in model cookie
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104374" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU104374 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.potravinarstvo.com" target="_blank" >http://www.potravinarstvo.com</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách
Original language description
Cílem této studie bylo zjistit vliv druhu mouky a cukru na tvorbu akrylamidu a porovnat obsah akrylamidu v modelových sušenkách připravených podle receptury lišící se pouze v obsahu sacharidů a typem mouky.
Czech name
Vliv typu mouky a sacharidů na tvorbu akrylamidu v modelových sušenkách
Czech description
Cílem této studie bylo zjistit vliv druhu mouky a cukru na tvorbu akrylamidu a porovnat obsah akrylamidu v modelových sušenkách připravených podle receptury lišící se pouze v obsahu sacharidů a typem mouky.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Potravinárstvo
ISSN
1337-0960
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
Special Is
Country of publishing house
SK - SLOVAKIA
Number of pages
4
Pages from-to
187-190
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—