Prebiotic sweetener Tagatose
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU104705" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU104705 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Prebiotické sladidlo Tagatosa
Original language description
Krátká odborná přednáška na téma prebiotického sladidla tagatosy jako možnost náhrady sacharosy. V úvodu jsou uvedeny obecné informace, možnosti využití, její výroba, zpracování v organismu člověka a její účinek na zdraví. Dále je popsána metody HPLC s různými chromatografickými kolonami pro stanovení tagatosy ve vzorcích. Následně je prodiskutována vhodnost dané kolony.
Czech name
Prebiotické sladidlo Tagatosa
Czech description
Krátká odborná přednáška na téma prebiotického sladidla tagatosy jako možnost náhrady sacharosy. V úvodu jsou uvedeny obecné informace, možnosti využití, její výroba, zpracování v organismu člověka a její účinek na zdraví. Dále je popsána metody HPLC s různými chromatografickými kolonami pro stanovení tagatosy ve vzorcích. Následně je prodiskutována vhodnost dané kolony.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XV. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
ISBN
978-80-7305-650-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
77-80
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Neuveden
Event location
Brno
Event date
May 30, 2013
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—