Development and subsequent optimization of the organic elderberry products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU108739" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU108739 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/62156489:43510/13:00216194
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu
Original language description
Návrh technologie výroby nápojů z bezinek. Optimalizaci složení nápojů z bezinek. Hodnocení vyrobených nápojů po stránce senzorické a vybraných parametrů látkového složení. Spolupráce při provozních zkouškách a odstraňování technologických závad. K výrobě byly doporučeny tři druhy nápojů v biokvalitě při využití bezinek případně ostatních ovocných druhů. 1. Stoprocentní bezinková šťáva čirá či mírně zakalená s vysokou barevnou a antioxidační kapacitou ve skleněném maloobjemovém obalu 0,1-0,25 litru konzervována termosterilací. 2. Ovocná šťáva čirá či mírně zakalená s volitelným obsahem bezinkové a jiných ovocných šťáv ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. 3. Ovocný nápoj čirý či mírně zakalený s volitelným obsahem bezinkové, jiných ovocných šťáv a vody ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. Součástí výsledků je hodnocení senzorick
Czech name
Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu
Czech description
Návrh technologie výroby nápojů z bezinek. Optimalizaci složení nápojů z bezinek. Hodnocení vyrobených nápojů po stránce senzorické a vybraných parametrů látkového složení. Spolupráce při provozních zkouškách a odstraňování technologických závad. K výrobě byly doporučeny tři druhy nápojů v biokvalitě při využití bezinek případně ostatních ovocných druhů. 1. Stoprocentní bezinková šťáva čirá či mírně zakalená s vysokou barevnou a antioxidační kapacitou ve skleněném maloobjemovém obalu 0,1-0,25 litru konzervována termosterilací. 2. Ovocná šťáva čirá či mírně zakalená s volitelným obsahem bezinkové a jiných ovocných šťáv ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. 3. Ovocný nápoj čirý či mírně zakalený s volitelným obsahem bezinkové, jiných ovocných šťáv a vody ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. Součástí výsledků je hodnocení senzorick
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
26
Place of publication
Neuveden
Publisher/client name
Neuveden
Version
—