All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Development and subsequent optimization of the organic elderberry products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F13%3APU108739" target="_blank" >RIV/00216305:26310/13:PU108739 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/62156489:43510/13:00216194

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu

  • Original language description

    Návrh technologie výroby nápojů z bezinek. Optimalizaci složení nápojů z bezinek. Hodnocení vyrobených nápojů po stránce senzorické a vybraných parametrů látkového složení. Spolupráce při provozních zkouškách a odstraňování technologických závad. K výrobě byly doporučeny tři druhy nápojů v biokvalitě při využití bezinek případně ostatních ovocných druhů. 1. Stoprocentní bezinková šťáva čirá či mírně zakalená s vysokou barevnou a antioxidační kapacitou ve skleněném maloobjemovém obalu 0,1-0,25 litru konzervována termosterilací. 2. Ovocná šťáva čirá či mírně zakalená s volitelným obsahem bezinkové a jiných ovocných šťáv ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. 3. Ovocný nápoj čirý či mírně zakalený s volitelným obsahem bezinkové, jiných ovocných šťáv a vody ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. Součástí výsledků je hodnocení senzorick

  • Czech name

    Vývoj a následná optimalizace výroby bioproduktů z černého bezu

  • Czech description

    Návrh technologie výroby nápojů z bezinek. Optimalizaci složení nápojů z bezinek. Hodnocení vyrobených nápojů po stránce senzorické a vybraných parametrů látkového složení. Spolupráce při provozních zkouškách a odstraňování technologických závad. K výrobě byly doporučeny tři druhy nápojů v biokvalitě při využití bezinek případně ostatních ovocných druhů. 1. Stoprocentní bezinková šťáva čirá či mírně zakalená s vysokou barevnou a antioxidační kapacitou ve skleněném maloobjemovém obalu 0,1-0,25 litru konzervována termosterilací. 2. Ovocná šťáva čirá či mírně zakalená s volitelným obsahem bezinkové a jiných ovocných šťáv ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. 3. Ovocný nápoj čirý či mírně zakalený s volitelným obsahem bezinkové, jiných ovocných šťáv a vody ve skleněném obalu o objemu 0,7-1,0 litr konzervována termosterilací. Součástí výsledků je hodnocení senzorick

Classification

  • Type

    V<sub>souhrn</sub> - Summary research report

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Number of pages

    26

  • Place of publication

    Neuveden

  • Publisher/client name

    Neuveden

  • Version