INFLUENCE OF FILTRATION AND PASTEURIZATION ON SELECTED CHEMICAL COMPONENTS OF BEER
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26310%2F18%3APU127943" target="_blank" >RIV/00216305:26310/18:PU127943 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA
Original language description
Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.
Czech name
POSOUZENÍ VLIVU PASTERIZACE A FILTRACE NA OBSAH VYBRANÝCH CHEMICKÝCH SLOŽEK PIVA
Czech description
Cílem této práce bylo ověřit vliv pasterizace a filtrace na vybrané látky v pivě.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
—
OECD FORD branch
10406 - Analytical chemistry
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN
ISBN
978-80-552-1813-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
8
Pages from-to
204-211
Publisher name
Neuveden
Place of publication
Neuveden
Event location
Piešťany
Event date
Mar 29, 2018
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—