Microbiological Safety of Minimal Treated Foodstuff
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00216305%3A26520%2F99%3A63100042" target="_blank" >RIV/00216305:26520/99:63100042 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
—
Original language name
Mikrobiálna bezpečnosť minimálne spracovaných potravín
Original language description
V přednášce je podrobně diskutován problém mikrobiální bezpečnosti minimálně opracovaných potravin z hlediska výživy.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EE - Microbiology, virology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Konzerárenské dni 99 - Konzervárenstvo, liehovarníctvo, nealko 99
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Slovenský konzervárenský zvaz, Sdruženie agropodnikatelov Slovenska
Place of publication
Tatranská Lomnica
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—