All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

A spinning solution for producing a nanofibrous layer and the food packaging containing the nanofibrous layer

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F01780263%3A_____%2F20%3AN0000001" target="_blank" >RIV/01780263:_____/20:N0000001 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22330/20:43921216

  • Result on the web

    <a href="https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/36932&plang=CS" target="_blank" >https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/36932&plang=CS</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zvlákňovací roztok pro výrobu nanovlákenné vrstvy a potravinářské obaly tuto nanovlákennou vrstvu obsahující

  • Original language description

    Zvlákňovací roztok pro výrobu nanovlákenné vrstvy podle technického řešení obsahuje roztok z modifikovaného chitosanu a alespoň jednu antimikrobiální látku přírodního původu určenou pro potravinářské použití, přičemž hmotnostní poměr mezi roztokem z modifikovaného chitosanu a antimikrobiální látkou je 10:0,5 až 1,5. Antimikrobiální látkou může být konkrétně česnek, chmel, rozmarýn nebo kyselina isoaskorbová. Nanovlákenná vrstva podle technického řešení je použitelná pro vláknité nebo celulózové potravinářské obalové materiály např. masného tepelně opracovaného výrobku, například uzenin, a to nanesením na jeho vnitřní/rubovou stranu, tedy stranu přivrácenou k balenému výrobku.

  • Czech name

    Zvlákňovací roztok pro výrobu nanovlákenné vrstvy a potravinářské obaly tuto nanovlákennou vrstvu obsahující

  • Czech description

    Zvlákňovací roztok pro výrobu nanovlákenné vrstvy podle technického řešení obsahuje roztok z modifikovaného chitosanu a alespoň jednu antimikrobiální látku přírodního původu určenou pro potravinářské použití, přičemž hmotnostní poměr mezi roztokem z modifikovaného chitosanu a antimikrobiální látkou je 10:0,5 až 1,5. Antimikrobiální látkou může být konkrétně česnek, chmel, rozmarýn nebo kyselina isoaskorbová. Nanovlákenná vrstva podle technického řešení je použitelná pro vláknité nebo celulózové potravinářské obalové materiály např. masného tepelně opracovaného výrobku, například uzenin, a to nanesením na jeho vnitřní/rubovou stranu, tedy stranu přivrácenou k balenému výrobku.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21001 - Nano-materials (production and properties)

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EG16_084%2F0009936" target="_blank" >EG16_084/0009936: Nanofiber applications in food packaging</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2020

  • Confidentiality

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    33798

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Nano Medical s.r.o., Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    V - Výsledek je využíván vlastníkem