Rating technologicial process harvest and conservtion feeder greens
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F13584286%3A_____%2F00%3A00000001" target="_blank" >RIV/13584286:_____/00:00000001 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení technologických postupů sklizně a konzervace krmiv
Original language description
Byly sledovány vlivy jednotlivých technologií sklizně na kvalitu konzervačního procesu podle druhu pícnin s hlavním důrazem na vojtěšku a vyhodnocena ekonomika jednotlivych technologii
Czech name
Hodnocení technologických postupů sklizně a konzervace krmiv
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP7124" target="_blank" >EP7124: Raising production effectiveness of feed-staffs linked up with production technology and economy.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2000
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—