Influence of hop procession on the stability of alpha-bitter acids' contents and structure of hop resins in Žatec semi-early red-bine hops
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F06%3A%230000090" target="_blank" >RIV/14864347:_____/06:#0000090 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv zpracování a skladování chmele na stabilitu obsahu a složení chmelových pryskyřic u žateckého chmele
Original language description
Vliv zpracování a skladování chmele na stabilitu obsahu a složení chmelových pryskyřic u žateckého chmele
Czech name
Vliv zpracování a skladování chmele na stabilitu obsahu a složení chmelových pryskyřic u žateckého chmele
Czech description
Vliv zpracování a skladování chmele na stabilitu obsahu a složení chmelových pryskyřic u žateckého chmele
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FI-IM%2F091" target="_blank" >FI-IM/091: The proposal of the package line for coned hops.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek - Technologie pěstování chmele
ISBN
80-86836-08-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
43-47
Publisher name
Chmelařský institut s.r.o.
Place of publication
Žatec, ČR
Event location
Žatec, ČR
Event date
Feb 15, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—