Evaluation of antioxidant features of hop and hop products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F06%3A%230000101" target="_blank" >RIV/14864347:_____/06:#0000101 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a chmelových výrobků
Original language description
Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a chmelových výrobků
Czech name
Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a chmelových výrobků
Czech description
Hodnocení antioxidačních vlastností chmele a chmelových výrobků
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
CE - Biochemistry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/1B44061" target="_blank" >1B44061: Application of modern methods of antioxidant activity determination to assessement of hop quality and sensorial stability of beer.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
—
Issue of the periodical within the volume
7-8
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
12
Pages from-to
7-8
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—