Influence of hop storage on the content of alpha bitter acids of Czech hop varieties
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F14864347%3A_____%2F18%3AN0000055" target="_blank" >RIV/14864347:_____/18:N0000055 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele
Original language description
NESVADBA, Vladimír. Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele. In: Chmelařská ročenka 2018. Praha: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2018, s. 248-253. ISBN 978-80-86576-78-7. Příspěvek popisuje vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele.
Czech name
Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele
Czech description
NESVADBA, Vladimír. Vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele. In: Chmelařská ročenka 2018. Praha: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, 2018, s. 248-253. ISBN 978-80-86576-78-7. Příspěvek popisuje vliv skladování chmele na obsah alfa hořkých kyselin u českých odrůd chmele.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2018
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů