Characterization of Lactobacillus spp. strains isolated from dairy products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F04%3A994807" target="_blank" >RIV/16193296:_____/04:994807 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Characterization of Lactobacillus spp. strains isolated from dairy products.
Original language description
Characterization of Lactobacillus spp. strains isolated from dairy products.
Czech name
Využití probiotik v mléčných výrobcích pro zvýšení jejich kvality, nutriční hodnoty a zdravotní bezpečnosti
Czech description
Využití probiotik v mléčných výrobcích pro zvýšení jejich kvality, nutriční hodnoty a zdravotní bezpečnostiVyužití probiotik v mléčných výrobcích pro zvýšení jejich kvality, nutriční hodnoty a zdravotní bezpečnosti
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QE1382" target="_blank" >QE1382: Utilization of probiotics in dairy products to improve their quality, nutrition value and health safety</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
The 1st FEMS Congress of European Microbiologists
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
20-30
Publisher name
Abstract Book
Place of publication
Elsevier, Netherlands
Event location
Elsevier, Netherlands
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—