All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

OCCURRENCE OF BIOGENIC AMINES IN CHEESES.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F05%3A%230000216" target="_blank" >RIV/16193296:_____/05:#0000216 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    VÝSKYT BIOGENNÍCH AMÍNŮ V SÝRECH

  • Original language description

    Obsah tyraminu, putrescinu, kadaverinu, hystaminu,sperminu, spermidinu a tryptaminu byl stanoven v řetězci mléko - ČMK - výroba sýrů - sýr švýcarského typu nebo sýr zrající pod mazem. Riziko výskytu biogenních amínů (BA) v syrovém mléce a ve výrobě sýrůje minimalizováno při dodržování GMP/GHP. Bylo isolováno více jak 30 producentů biogenních amínů, Suma BA produkovaných v kultivačním médiu překročila 4000 mg/1000g sýra.

  • Czech name

    VÝSKYT BIOGENNÍCH AMÍNŮ V SÝRECH

  • Czech description

    Obsah tyraminu, putrescinu, kadaverinu, hystaminu,sperminu, spermidinu a tryptaminu byl stanoven v řetězci mléko - ČMK - výroba sýrů - sýr švýcarského typu nebo sýr zrající pod mazem. Riziko výskytu biogenních amínů (BA) v syrovém mléce a ve výrobě sýrůje minimalizováno při dodržování GMP/GHP. Bylo isolováno více jak 30 producentů biogenních amínů, Suma BA produkovaných v kultivačním médiu překročila 4000 mg/1000g sýra.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QD1056" target="_blank" >QD1056: Determination of qualitative and quantitative losses in silage contaminated by fungi and their metabolites</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005

  • ISBN

    80-86238-48-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    53-55

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2005

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article