All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F08%3A8P002151" target="_blank" >RIV/16193296:_____/08:8P002151 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

  • Original language description

    Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.

  • Czech name

    Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů

  • Czech description

    Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.

Classification

  • Type

    X - Unclassified

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů