Mixture of microbial strains and lysozyme for accelerating of hard and semihard cheese ripening
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F08%3A8P002151" target="_blank" >RIV/16193296:_____/08:8P002151 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Original language description
Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.
Czech name
Směs mikrobiálních kmenů a lysozymu pro urychlení zrání tvrdých a polotvrdých sýrů
Czech description
Technické řešení se týká směsi mikrobiálních kmenů a lysozymu pro výrobu tvrdých a polotvrdých sýrů, kdy díky složení této směsi dochází k podstatnému zkrácení doby zrání sýrů.
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů