Inovovaný postup výroby vícevrstvých tyčinek
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25057588%3A_____%2F25%3AN0000002" target="_blank" >RIV/25057588:_____/25:N0000002 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Inovovaný postup výroby vícevrstvých tyčinek
Original language description
Inovace výrobního procesu – Zavedení nové nejmodernější výrobní technologie do výrobního procesu (umožňující výrobu vícevrstvých tyčinek). Kombinace moderních strojů a postupů přináší výrazné výhody: • Porcování po stabilizaci produktu zajišťuje minimální zmetkovitost. • Stroje jsou snadno ovladatelné a umožňují rychlé přepnutí mezi jednotlivými recepturami. • Výroba je díky novým technologiím stálá a konzistentní.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
X - Unclassified
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FX05030163_7939" target="_blank" >FX05030163_7939: Automation and digitization of production at RUPA, spol. s.r.o.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2025
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů