Organoleptic evaluation of apple cultivars and new-breedings fruits
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F24%3AN0000149" target="_blank" >RIV/25271121:_____/24:N0000149 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek 2024
Original language description
Již 55. ročníku organoleptického hodnocení se zúčastnilo 81 hodnotitelů. Zimní degustace je pravidelně organizována za účelem zhodnocení výsledků novošlechtění a jejich porovnání se standardními a starými odrůdami. Degustátoři posuzovali 44 vzorků vybraných odrůd a novošlechtění jablek z loňské sklizně, které pocházely z genofondů a šlechtitelských programů VŠÚO Holovousy, z výzkumné stanice ÚEB AV ČR ve Střížovicích a od soukromých šlechtitelů J.Buzrly a E.Valy.
Czech name
Organoleptické hodnocení odrůd a novošlechtění jablek 2024
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2024
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VŠUO Holovousy
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
81
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce