Deoxynivalenol in bread wheat in 2004
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F05%3A%230000012" target="_blank" >RIV/25328859:_____/05:#0000012 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Deoxynivalenol v potravinářské pšenici v roce 2004
Original language description
V článku jsou shrnuty údaje o výskytu fuzáriových mykotoxinů v potravinářské pšenici v ČR v roce 2004. Jsou podány informace o chování deoxynivalenolu v procesu technologických postupů zpracování obilovin.
Czech name
Deoxynivalenol v potravinářské pšenici v roce 2004
Czech description
V článku jsou shrnuty údaje o výskytu fuzáriových mykotoxinů v potravinářské pšenici v ČR v roce 2004. Jsou podány informace o chování deoxynivalenolu v procesu technologických postupů zpracování obilovin.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Úroda
ISSN
0139-6013
e-ISSN
—
Volume of the periodical
53
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
18-19
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—